Η διαδρομή του ΚΗ ΑΝΑΣΑ έως 31/12/2020

 

Το ΚΗ ΑΝΑΣΑ καταγράφει σήμερα πάνω από 12 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και συνεχούς προσφοράς σε περισσότερα από 3.500 άτομα, που ήρθαν αντιμέτωπα με τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (ψυχογενής ανορεξία, ψυχογενής βουλιμία, επεισοδιακή υπερφαγία) και ζήτησαν τη βοήθειά του.

 

Η εξειδικευμένη κλινική ομάδα του έχει πραγματοποιήσει έως τώρα περισσότερες από 50.000 κλινικές συναντήσεις, ενώ έχει συμμετάσχει σε δράσεις στην Κοινότητα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στα πολύ σοβαρά θέματα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής.

Αδιάλειπτη ήταν η προσφορά του ΚΗ ΑΝΑΣΑ και κατά την περίοδο της πρόσφατης καραντίνας. Όλη η κλινική ομάδα του ΚΗ παρείχε τις υπηρεσίες της σε καθημερινή βάση, χωρίς διακοπή.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα αριθμητικά στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία του ΚΗ ΑΝΑΣΑ έως τις 31/12/2020. ΚΗ ΑΝΑΣΑ στοιχεία 12/2020

 

Το έργο της ΑΝΑΣΑς και του ΚΗ ΑΝΑΣΑ δίνει μεγάλη χαρά σε όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα, όλα αυτά τα χρόνια και μοιραζόμαστε τις προσπάθειες και τις νίκες των ασθενών μας, γεμίζοντας όλους μας με ελπίδα, φως, αισιοδοξία! Κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος σ αυτό το δύσκολο ταξίδι. Το ταξίδι γίνεται πιο εύκολο όταν μοιράζεσαι τις δυσκολίες του…..

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στο έργο της ΑΝΑΣΑς και του ΚΗ και συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας!

Blue Hand Drawn Candles 21st Birthday Social Media Graphic (2)