Ημερίδα 4.09.2019 “Οι Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής και η χρήση του Διαδικτύου στον χώρο του Σχολείου”

Το Κέντρο Ημέρας της ΑΝΑΣΑς μετέχει στην Ημερίδα που διοργανώνει το 3ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής, στο πλαίσιο της οποίας πάνω από 400 δάσκαλοι από τα Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγ. Βαρβάρας θα ενημερωθούν και θα ευαισθητοποιηθούν στο πολύ σοβαρό θέμα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής. 
 

Η Ημερίδα με θέμα “Οι Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής και η χρήση του Διαδικτύου ως κοινωνικά φαινόμενα στον χώρο του Σχολείου. Ευαισθητοποίηση των Εκπαιδευτικών” θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Ελληνικό Μολύβι», του Δήμου Αιγάλεω, (Ιεράς Οδού 154 & Νάξου – Αιγάλεω), την Τετάρτη  4-9-2019, από τις 8.30 π.μ. έως τις 13.30 π.μ. , με τη συμμετοχή και ειδικών συνεργατών του Ινστιτούτου CSIi. 

 
Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΣΑ, πέρα από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας που παρέχει στα άτομα με Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής και στις οικογένειές τους, πραγματοποιεί ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συλλόγους γονέων, δασκάλων/καθηγητών, φοιτητών και στο ευρύ κοινό, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση στα θέματα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής.  
Για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης κάντε “κλικ” εδώ !