10+1 χρόνια ΑΝΑΣΑ: 20/09 όλοι στο Ζάππειο Μέγαρο!

ΑΝΑΣΑ, η πρώτη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για την υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, γιορτάζει τα 10+1 χρόνια προσφοράς της!

Με μία μεγάλη εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, η ΑΝΑΣΑ θα γιορτάσει τα 11 χρόνια λειτουργίας της και τα 10 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς του Κέντρου Ημέρας πραγματοποιώντας μία επετειακή παρουσίαση του σημαντικού της έργου στην Ελλάδα.

Η εορταστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο και θα περιλαμβάνει:

1) Συνέντευξη Τύπου στις 12.00-13.30 στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί:

α) Παρουσίαση του έργου της ΑΝΑΣΑς και του ΚΗ ΑΝΑΣΑ, από:

την Πρόεδρο της ΑΝΑΣΑς, Ζέτα Δούκα

την Αντιπρόεδρο της ΑΝΑΣΑς, Εύα Σαλαμινίου, κλινική ψυχολόγο, B.Sc, M.Sc, Ph.d, C Psychol και

την Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΗ ΑΝΑΣΑ, Μ. Κούντζα, ψυχίατρο, MD, Phd

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

β) Συζήτηση υπό τον τίτλο: «10+1 χρόνια παρουσίας της ΑΝΑΣΑς στην Ελλάδα: Η σημασία της συνεργασίας της με τις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας», με τη συμμετοχή των κκ:

Βάρσου Ε., Ομότιμης Αν. Καθηγήτριας Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών,

Γονιδάκη Φ., Αν. Καθηγητή Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνου μονάδας ΔΠΤ, Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο,

Μιχόπουλου Ι., Αν. Καθηγητή Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνου μονάδας ΔΠΤ, Β’ Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αττικόν

Χαριτάκη Στ., Παιδοψυχίατρου, Επιμελήτριας A’ ΕΣΥ, Παιδοψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Τη Συνέντευξη Τύπου συντονίζει ο δημοσιογράφος και Ιδρυτικό Μέλος της Ανάσας, κ. Άρης Βασιλειάδης. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το ΔΤ της εκδήλωσης αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα αυτής πατώντας εδώ.

IMG_8644

 

2) Ανοιχτός Διάλογος με το κοινό στις 15:00-17:00, κατά τη διάρκεια του οποίου τα μέλη της Κλινικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΣΑ θα συζητήσουν και θα απαντήσουν στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς του κόσμου για τα θέματα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής. Σκοπός της δράσης είναι να αποκτήσει το κοινό μία πλήρη και επιστημονικά έγκυρη ενημέρωση, αναφορικά με τη φύση των σύνθετων αυτών διαταραχών, να γνωρίσει από κοντά το έργο και τους ανθρώπους της ΑΝΑΣΑς και να ενημερωθεί σχετικά με τα προγράμματα και τις θεραπείες που προσφέρονται, μέσω του Κέντρου Ημέρας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ_20.09.18-1

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ραντεβού όλοι στο Ζάππειο!